PODRŽITE I VI RAD ISTRAŽIVAČKOG RAKETNOG CENTRA !

 

Istraživački Raketni Centar je neprofitna organizacija koju mahom čine entuzijasti i stručnjaci na polju raketne tehnike. U tom smislu, organizacija se izdržava jedino prilozima, donacijama, sponzorstvima i raznim drugim vidovima pomoći.

Svoje aktivnosti, koje su dobrim delom vezane za rad sa decom i usmerene ka stvaranju zdravog sportskog duha ali i istraživačkog i kreativnog načina mišljenja praćenim obrazovanjem kroz igru, druženje i zabavu, IRC ne naplaćuje osim simbolične godišnje članarine.

Zbog toga, roditelji, prezadovoljne dece otrgnute od ulice i bezvoljnosti, sa zadovoljstvom na različite načine u skladu sa svojim mogućnostima pomažu rad, opstanak, ali i širenje kluba.

U zavisnosti od svojih mogućnosti i delatnosti kojom se bavite, pomoć možete uputiti bilo kao novčani prilog bilo kao pomoć u organizaciji mnogobrojnih manifestacija koje klub organizuje. To mogu biti usluge transporta, keteringa, ozvučenja, štampanja, marketinga i dr.

Svim pravnim licima nudimo i mogućnost sponzorstava i izvesnost da im se uložena sredstva vrate kroz javne manifestacije koje klub organizuje.

U skladu sa mogućnostima uplate se mogu izvršiti putem novčane transakcije na naš tekući račun:

 

Uplatnica

 

Ukoliko imate bilo kakvu ideju saradnje koja može doprineti opstanku, izdržavanju ali i napretku našeg kluba možete nas kontaktirati i putem ovog formulara:


Ime *
Prezime *
Firma
Kontakt Telefon *
Kontakt Adresa
E-mail *

 

Informišite nas ukratko o predmetu moguće saradnje

Ovde možete uneti konkretnu ideju vezanu za podršku odredjene manifestacije, projekta,takmičenja, kursa i slično kao i ostale detalje koje smatrate bitnim

Polja sa * se obavezno popunjavaju.


Author information goes here.
Copyright © 1999 [IRC]. All rights reserved.
Revised: July 13, 2009